2p

Saját jelöltje nem lesz a TISZA Pártnak, de csatlakozókat várnak, akik képviselik érdekeit az önkormányzati választáson.

Újabb felhívást tett közzé a Facebookon Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke. Ennek értelmében független polgármesterek és önkormányzati képviselők csatlakozását várják, akik jelöltetik magukat a június 9-én sorra kerülő önkormányzati választáson.

Független jelöltekre számít
Független jelöltekre számít
Fotó: Izsó Márton Artúr

A politikus azt írta:

"Arra már nem lesz időnk, hogy saját jelölteket indítsunk az önkormányzati választáson. Viszont várjuk azon független polgármester- és képviselőjelöltek jelentkezését, akik úgy látják, hogy azonosulni tudnak a Talpra Magyarok Közössége és a TISZA párt céljaival és víziójával. Kérjük, hogy küldjék el a megkeresésüket egy önéletrajz és egy rövid koncepcióval a településük és hazánk kapcsán.Igyekszünk mielőbb visszajelezni és egy személyes találkozó keretében egyeztetni a közös munka lehetőségéről."

Magyar Péter közölte, hogy az európai parlamenti képviselői pályázatukra kevesebb, mint két nap alatt 538 kiváló pályázat érkezett. Ezek feldolgozása jelenleg is zajlik. Legkésőbb április 16-án indítják a nyílt szavazást, amelyen keresztül minden magyar ember beleszólhat a TISZA Párt európai parlamenti listájának összeállításába.


 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!