2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Békéscsabán, ahol az országban elsőként a Patrióta Békéscsaba Egyesületet támogatják. 

Megvan a TISZA Párt első önkormányzati megállapodása – jelentette be Magyar Péter a közösségi oldalán. 

„Az előzetes egyeztetések és a beszélgetés során úgy döntöttünk, hogy az országban először a Patrióta Békéscsaba Egyesület közösségét támogatjuk a helyi célkitűzéseik elérésének érdekében” – írta a politikus. 

Magyar a bejegyzésben hozzátette, folynak a tárgyalások gyulai jelöltekkel is, és rövidesen bejelentik a Békés megyei listájukat is. 

Azt már a hvg.hu teszi hozzá, hogy Magyar Péter bejelentésére Sebők Éva, a Momentum Mozgalom orosházi országgyűlési képviselője közleményben reagált. Mint fogalmazott, a Patrióta Békéscsaba Egyesület mögött „felsejlik” Simonka György is, ugyanis az egyesület weboldalán ügyvezető alelnökként van feltüntetve Kiss László, aki Sebők szerint a Jövő Építők TDM-ben „évekig dolgozott, többek között a Simonka-perben vádlottak padján ülő T. Renátával, Simonka György unokahúgával”. 

A Nemzeti Választási Bizottság egyhangúan jóváhagyta Magyar Péter pártja nyilvántartásba vételét az EP- és az önkormányzati választásokra, Magyar Péter közölte, hogy az önkormányzati voksoláson saját jelölteket nem állítanak, de lesznek olyan polgármesterjelöltek és önkormányzati képviselőjelöltek, akiket támogatnak majd, ha előtte megegyeznek, és az érintettek aláírnak egy etikai kódexet.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!