2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni. 

Bár a miniszterelnök ezúttal kihagyta szokásos szerdai, „ma bizony kormányülés van”-posztját, és helyette közösségi oldalának tanúsága szerint inkább Szentkirályi Alexandrával parolázott, ettől még nem maradt el a szerdai kormányülés.

Lesz miről beszélni
Lesz miről beszélni
Fotó: Mfor / Dala Gábor

Téma bőven akadt, hiszen egy ideje már benne volt a levegőben, hogy beavatkozik a kormány az üzemanyagárak esetében. Nos, Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter szerdai sajtótájékoztatója biztossá tette mindezt, ugyanis elárulta, a kormány arról döntött, az áraknak vissza kell térniük a régiós átlaghoz, erre két hetet adnak a kereskedőnek, ha ez nem történik meg, akkor beavatkoznak, szavai szerint kemény eszközökkel.

Ennek fényében nem meglepő, hogy csütörtök délelőtt 11-re meghirdették a Kormányinfót is, ahol Vitályos Eszter kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter válaszol majd minden bizonnyal az üzemanyagárak alakulását érintő kérdésekre is. Kiderül, mit jelentenek a kemény eszközök? Jön az újabb üzemanyag-ársapka?

Ami biztos, hogy a Klasszis Média Lapcsalád újságírója ismételten a helyszínen kérdezi majd a kormány képviselőit, és percről percre tudósítással is készülünk olvasóinknak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!