2p

A fideszes városvezetés kezében lévő webkamera "véletlenül" pont a Kossuth térnél nem működött vasárnap reggelig, ahol a megmozdulás lesz.

A közösségi oldalakon több ezren jelezték, hogy feltétlenül ott lesznek a Tisza Párt és vezetője, Magyar Péter alelnök által vasárnap délután két órára meghirdtetett demonstráción. Hajdú-Bihar vármegyében összesen nyolc települést keres fel a politikus és csapata, várhatóan a cívisvárosi lesz a legnagyobb létszámú gyűlés. 

A független debreciner.hu portál szerint fideszes plakáterdő fogadja Magyar Pétert és híveit Debrecenben. A Tisza Párt alelnöke által meghirdetett vasárnapi tüntetés előtt nyivánvaló, hogy egyebek mellett az akkugyárak elleni tltakozás is a középpontba került. Ezzel kapcsolatban a portál azt írta, hogy

"Habár az ellenzéki érzelmű közvéleménynek érezhető a várakozása Debrecennel kapcsolatban az akkumulátorgyárak elleni, 2023 eleje óta tartó tiltakozások nyomán, fontos észrevenni, hogy a Fideszen kívül minden, a választáson induló szervezet, de még a független polgármesterjelölt is az akkugyárakkal szemben pozicionálja magát, tehát értelemszerűen meg fognak oszlani a beruházásokat ellenző szavazatok." 

Debrecenben öt évvel ezelőtt nagy fölénnyel nyert a jelenlegi polgármester, esélyei most is nagyon jók.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!