2p

Ma reggel leadtuk a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat a választási irodánál - írta Facebook oldalán a politikus.

A Faceookon hozzá teszi: Rengetegen jöttetek a pultokhoz, a szükséges mennyiség közel kétszerese is meglett, köszönöm mindenkinek a támogatást és külön az önkéntesek kitartó munkáját az elmúlt két hétben. Sok száz lelkes önkéntes támogatóm munkája nélkül nem sikerült volna, hisz minket nem az országos pártok hálózata támogatott, ahogy a többi jelöltet. 

Vitézy Dávid tovább mosolyoghat, hiszen léeadta a szükséges számú ajánlást
Vitézy Dávid tovább mosolyoghat, hiszen léeadta a szükséges számú ajánlást
Fotó: Vitézy Dávid

38 nap van hátra a június 9-i választásig, még nagyobb erőkkel dolgozunk tovább, mint eddig - írja. Számos fórum, beszélgetés, utcai találkozás van még tervben, Budapest minden szegletébe megyek találkozni veletek, Sashalomtól Csepelig. Békásmegyertől Rákoskeresztúrig.
Június 9-én arról döntünk, hogy továbbra is a Fidesz és a DK által életben tartott, országos pártpolitikai csatatérként működjön a főváros, vagy végre Budapest valódi fejlesztésén dolgozó vezetése legyen a városunknak. A szavazás tétje az, hogy létrejöjjön-e a BKK-rendészet, megújuljon-e a Rákóczi út, épüljenek-e megfizethető bérlakások a rozsdaövezetekben, végre jusson-e figyelem a külső kerületek kiemelt közlekedési csomópontjainak rendbe tételére és a közösségi közlekedés fejlesztésére - hívja fel a figyelmet a politikus.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!