1p

Soha ilyen erős netes akció nem érte a csatornát.

Minden korábbinál erősebb túlterheléses támadássorozat indult a Klubrádió élő adását továbbító stream ellen, az eddigi információk alapján elsősorban külföldről. Ezért a Klubrádió adása a szombati nap folyamán folyamatosan szakadozott és jelenleg is ez a helyzet - adta hírül a csatorna saját honlapján.

Még szól a neten.  Foto: klubradio.hu
Még szól a neten. Foto: klubradio.hu

A rádió azt is közölte, hogy biztonsági intézkedéseik részeként egyelőre elérhetetlenné tették a rádió adását külföldi ip-címekről. "Természetesen később, ha ezt a láthatóan szervezett, igen erős támadássorozatot sikerül megállítani, azután újra elérhetővé válik a Klubrádió a határokon túlról is." - tették hozzá.

Emlékeztettek: a támadás néhány nappal azután jött, hogy a Klubrádió sikerrel zárta 2023-as tavaszi túlélési gyakorlatát, amelyen minden korábbinál több, 155 millió forint gyűlt össze, ami lehetővé teszi, hogy tovább működhessen a következő fél évben is. A rádió 2021-ben veszytette el frekvenciáját és kényszerült az online térbe. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!