2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A húsvéti hétvégén - a szombat kivételével - a legtöbb bolt zárva lesz. Vannak azonban kivételek. 

A húsvéti hosszú hétvégén belül egyedül szombaton lesz nyitva a megszokott módon a legtöbb boltlánc - így az Aldi, az Auchan, a CBA, a Coop, a Lidl, a Penny, a Reál, a Spar és a Tesco - összes üzlete, a többi napon - pénteken, vasárnap és hétfőn - nem nyitnak ki. Ugyanakkor az ünnepnapokon is lesznek kivételek. 

Szombaton szinte minden bolt nyitva lesz, a többi napon viszont más a forgatókönyv, de azért lesznek elérhető üzletek.
Szombaton szinte minden bolt nyitva lesz, a többi napon viszont más a forgatókönyv, de azért lesznek elérhető üzletek.
Fotó: Pixabay

  • Az OMV- és Orlen-kutakon elérhető, egyebek mellett élelmiszereket kínáló Spar Expressek és Desparok mellett a boltlánc hálózatában lehetnek olyan franchise-partnerek, amelyek szintén nyitva lesznek. A sparos boltokról szóló pontos információk a cég térképes üzletkeresőjében, itt lehet megnézni
  • A Tescónak is van benzinkutas partnere, országszerte több olyan Shell-kút van, amelyen kis Tesco működik. Ezeket itt lehet megtalálni.  
  • Várhatóan nyitva lesznek a nonstopok, így például a fővárosban számos bolttal rendelkező Manna és Roni hálózatához tartozó boltok. A CBA, a Coop és a Reál hálózatában szintén vannak olyan egységek, amelyek az ünnepnapokon is kinyitnak. A CBA üzletkeresője itt, a Coopé itt, a Reálé pedig itt látható. 

Bár a gyógyszertárak többsége sem nyit ki a hosszú hétvégén, vannak ügyeletes patikák. Ezeket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet gyógyszertár-keresőjében, itt érdemes kikeresni. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!