<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mihajlo Podoljaknak is volt egy-két keresetlen szava a magyar miniszterelnök szurkolói sáljáról.

Az ukrán elnöki tanácsadó, Mihajlo Podolja a Twitteren írta ki magából, mint gondol arról, hogy Orbán Viktor egy nagy-magyarországos sálban jelent meg a futballválogatott legutóbbi mérkőzésén.

"A véres háborők mindig ugyanúgy kezdődnek: kis vezetők álmodnak Nagy Birodalmakről. Bárki, aki a 21. században történelmi traumákon való élősködéssel akar politikai pontokat szerezni, az veszélyezteti a nemzetközi biztonságot. A történelem meg nem tanult leckéi ismétlődnek. Még magyarul is”

- írta Podoljak. Az ügyben az ukrán külügyminisztérium bekérette a kijevi magyar nagykövetet, de a román külügy, illetve a szlovák külügyminiszer is nemtetszését fejezte ki.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.