1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Egyre jobban rákap a magyar a grillezésre, nagyot ugrott a kolbászok és a grillsajtok forgalma.

Milliárdokat sütögetnek el  Magyarországon a grillszezonban: tavaly május és augusztus között 2,4 milliárd forint értékben 1200 tonna grillkolbász fogyott a boltokban, de nagy népszerűségnek örvendett a grillsajt is - olvasható a Világgazdaság szerdai kiadásában.

A lap a Nielsen piackutató adataira hivatkozva azt írja, a grillkolbászoknál értékben 18, mennyiségben 15 százalékos volt a növekedés, a grillsajtokból pedig 755 millió forint értékben 250 tonnányi fogyott, ami értékben 20, mennyiségben 9 százalékos növekedés.

Szerényebb mértékben, de a grillfűszerek piaca is bővült, értékben 5, mennyiségben 2 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalmuk, több mint 50 tonnányit vásároltak belőlük.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!