TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2018. február 5. 09:47

Ez azonnali intézkedés, tehát már hétfőtől érvénybe lép.

12-17 százalékkal csökkenti a tojásárakat a Lidl, áll az áruházlánc hétfői közleményében. Az árcsökkentés azonnali, tehát a 10 darab M-es tojás már február 5-étől 449 forintért kapható a Lidl Magyarország áruházaiban, míg a 30 darabos kiszerelés ugyanebben a méretben 1249 forintért érhető el. Legnagyobb mértékben, 17 százalékkal, a 18 darabos M-es tojás fogyasztói ára mérséklődik 779 forintra, 10 darab L-es tojás pedig 549 forintért vásárolható meg.

A Lidl Magyarország a közlemény szerint kizárólag magyar tojásokat forgalmaz.

fotó: MTI

A Lidlt az 1930-as években, Németországban alapították. A Lidl Magyarországon 2004-ben nyitotta meg első logisztikai központját és 12 üzletét, ma pedig már 169 áruházzal van jelen hazánkban, és több mint 4000 munkavállalót foglalkoztat.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.