<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Az eredetileg becsült nettó 1,1 milliárd forint helyett nettó 649 millió forintért rendezheti a Kelenföldi vasútállomás környékét az A-HÍD Építő Zrt. - a Budapesti Közlekedési Zrt. által kiírt nyílt közbeszerzés a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A 4-es metró I. szakaszának részeként, az Őrmezői felszíni rendezés keretébe tartozik a vasúti pálya egy részének és tartozékainak bontása és átalakítása a felszíni P+R parkoló megvalósításához.

A beérkezett négy ajánlat közül a legolcsóbb lett a nyertes.     

Ajánlatot tett még a STRABAG Vasútépítő Kft., a SWIETELSKY Vasúttechnika Kft. valamint a KELET-ÚT Építőipari, Beruházó és Szállítmányozó Kft. is.     

A projekt része az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Közlekedés Operatív Programjának (KözOP) "Városi és elővárosi közösségi közlekedés fejlesztése" cím alatt.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.