2010. december 9. 11:40

Bekő Erzsébet 1992-ben pályakezdőként került a hazai piacon vállalati bankként ismert Commerzbankhoz, ahol szakmailag folyamatosan képezve magát jutott el a HR-vezetői pozícióig. Főiskolai HR diplomáját 2006-ban a CEU Business School személyügyi vezetőképző program oklevelével egészítette ki.

A pénzintézet magyarországi alapításától kezdve aktív szerepet vállal a bank kiemelkedően személyreszabott és munkatársbarát HR-politikájának kidolgozásában, annak folyamatos továbbfejlesztésében, valamint a bank család- és munkavállalóbarát légkörének megteremtésében. Feladatköre a bank személyügyi teendőinek irányítását foglalja magába, kezdve a toborzástól, a bér- és kompenzációs struktúra alakításán, a személyügyi rendszerek működtetésén át a szervezetfejlesztési, átalakítási projektekben való részvételig.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.