TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Megkapta az ígért állami segítség első, négymilliárd dolláros részletét a bajba jutott amerikai Chrysler autógyártó.

"Ez az összeg segíteni fogja a vállalatot abban, hogy zökkenőmentesen átalakíthassa működését" - nyilatkozta Bob Nardelli vezérigazgató. A tárgyalások a kormányzat és a vállalat között tovább folynak további segítségről - közli a CNN.

A szintén amerikai General Motors (GM) december 31-én kapott szintén négymilliárd dolláros gyorskölcsönt. Mindkét társaság beszállítói kifizetésére kívánja használni a mentőövet.

A kormánnyal kötött megállapodás értelmében a Chrysler és a GM is február közepéig köteles átalakulási tervet bemutatni, majd életképességüket március végéig kell bizonyítaniuk.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.