<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Az Európai Bizottság ismét a nemzetközi nagyvállalatok érdekeit helyezte előtérbe a magyar kisvállalkozásokkal szemben, amikor kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a hatályos kereskedelmi szabályozás miatt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön.

Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a múlt héten a plázastopot elrendelő törvény miatt, ez derült ki a brüsszeli testület honlapján csütörtökön közzétett információkból.

Az NGM szerint a korlátozásokat megelőző években az elszaporodó hipermarketek, plázák a piacgazdaság javát szolgáló gazdasági verseny helyett hátrányos következmények sorát hozták magukkal, magyar kiskereskedők ezreit tették tönkre, lehetetlenítették el.

A kormány álláspontja szerint az egészséges gazdasági vérkeringésnek, kereskedelemnek a nagyvállalatok és a kisvállalkozások egyaránt nélkülözhetetlen részei, ennek biztosítására szolgál a támadott szabályozás, amelyet a magyar kereskedők érdekeinek megfelelően a kormány Brüsszelben is kész megvédeni - írta az MTI megkeresésére küldött reagálásában az NGM.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.