TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Lengyelország január végén, február elején meg akarja kezdeni a tárgyalásokat arról, hogy a lengyel valutát, a zlotyit beviszik a kezelt európai árfolyam-mechanizmusba (ERM-II.), az euróövezet előszobájába.

A megbeszéléseken a lengyel pénzügyminisztérium, a központi bank, az Európai Bizottság és az Európai Központi bank illetékesei vesznek majd részt, mondta Ludwik Kotecki lengyel pénzügyminiszter-helyettes csütörtökön Varsóban sajtóértekezleten.

Korábbi közlemények szerint a lengyel kormány már az első félév végére az ERM-II.-ben akarja látni a zlotyit, és 2012-re tervezi az euróövezethez a csatlakozást, az euró bevezetését.

Az ERM-II.-ben lévő valuta 15-15 százalékkal mozdulhat el egy egyezményes sávközép körül.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.