<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A stockholmi gázolásos terrorcselekmény után őrizetbe vett férfit gyanúsítják azzal, hogy ő volt a négy embert halálra gázoló teherautó vezetője - közölte szombaton a svéd rendőrség.

"A kérdéses személyt tettesként letartóztatásba helyezték (...) mint a teherautó sofőrjét" - mondta el Lars Bystrom rendőrségi szóvivő.

"Lehetnek mások is, akik kapcsolatban hozhatók vele, de ezt még nem tudjuk" - tette hozzá a szóvivő, azokra a hírekre reagálva, amelyek szerint letartóztattak egy második gyanúsítottat is a pénteki merénylettel összefüggésben.

Az első férfit Stockholm Märsta nevű elővárosában tartóztatták le pénteken, azzal hogy hasonlít a feltételezett tettesről közzétett fényképen szereplő személyre, kezdetben azonban a rendőrség úgy nyilatkozott, hogy nem ő vezette a teherautót.
 
 
MTI 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.