<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az Intesa Sanpaolo hosszú távra akar befektetni Magyarországon - fejtette ki Ignacio Jaquotot, a bankcsoport nemzetközi leányvállalatok divíziójának vezetője Budapesten, amikor találkozott Matolcsy Györggyel, az Magyar Nemzeti Bank elnökével.

Ignacio Jaquotot, a bankcsoport nemzetközi leányvállalatok divíziójának vezetője első alkalommal látogatott Budapestre. A csütörtöki találkozón számos kérdés szóba került, a többi között a CIB Bank fenntartható növekedésen alapuló stratégiája és a magyar gazdaságot érintő legutóbbi fejlemények.

A találkozót megelőzte az a nemrég történt bejelentés, hogy az Intesa Sanpaolo 2014 áprilisától Simák Pált választja a CIB Bank igazgatósági elnökévé és vezérigazgatóvá.

A magyar vezérigazgató megválasztásával a csoport megerősíti a Magyarország iránti bizalmát, valamint annak stratégiai fontosságát. Közölték, a vállaltvezetést kiváló helyi szakemberekkel erősíti meg a csoport, ami a következő hónapokban tovább folytatódhat.

Az Intesa Sanpaolo csoport leányvállalatai 12 országban folytatnak lakossági és kereskedelmi banki tevékenységet, 8,4 millió ügyfelet szolgálva ki 1400 bankfiókon és 29 000 alkalmazotton keresztül.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.