TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A márciusi stagnálás után áprilisban csökkentek a fogyasztói árak az euróövezetben - közölte pénteken az Eurostat.

Az Európai Unió statisztikai hivatalának gyorsbecslése szerint az eurózónában áprilisban 0,2 százalékkal csökkent a fogyasztói árindex.

A szolgáltatások árszintje 1,0 százalékkal, az élelmiszereké, a szeszesitaloké és a dohányáruké pedig 0,8 százalékkal emelkedett, míg az energiaárak 8,6 százalékkal estek.

Az idén januárban 0,3 százalékkal emelkedtek, februárban 0,2 százalékkal csökkentek, márciusban pedig stagnáltak a fogyasztói árak az euróövezetben.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.