2009. július 21. 10:06

Erste Lakáslízing Zrt. néven új cég kezdte meg működését július 15-én, az idén 200-300 ügyfélre és 2-3 milliárd forint kihelyezésre számítanak - jelentette be Várkonyi Csaba vezérigazgató kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

Az új cég áfa-mentesen vásárolhat használt lakásokat, az új lakásoknál pedig a futamidő során a törlesztő részletekbe építi be - kamatmentesen - az áfát. Ez utóbbi lehetőség a futamidő során kompenzálja a megszűnt szocpol kedvezményt - tette hozzá az új cég vezérigazgatója.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.