2012. november 20. 08:16

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. 3,04 milliárd forint adózás utáni veszteséget szenvedett el 2012. első kilenc hónapjában az első félév 2,51 milliárd forintos és a tavalyi első kilenc hónap 2,33 milliárd forintos vesztesége után - közölte a biztosító kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) alapján készült konszolidált jelentés szerint a biztosító díjbevétele az egy évvel korábbihoz képest 11 százalékkal 16,86 milliárd forintra csökkent, elsősorban az életbiztosítási új értékesítések és eseti díjbevételek alacsonyabb volumene miatt.

A rendszeres díjakban ugyanakkor 7 százalékos növekedés volt az első három negyedévben a nem életbiztosítási értékesítés felfutásának köszönhetően.

Drasztikusan elolvadt a cég saját tőkéje a veszteségek miatt

Míg 2011 harmadik negyedévében a CIG saját tőkéje 5,873 milliárd forint volt, addig 2012 ugyanezen időszakában 1,498 milliárd forintra csökkent.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.