TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök beszédével nyílt meg hivatalosan szerdán este a svájci Davosban a 39. Világgazdasági Fórum.

Több mint negyven állam- és kormányfőt várnak a svájci télisportközpontban zajló tanácskozásra, vagyis kétszer annyi csúcspozícióban lévő politikust, mint tavaly. Pénteken felszólal Angela Merkel német kancellár, és jelen lesz Gordon Brown brit miniszterelnök is. Összesen 2500 politikai és gazdasági vezető, üzletember ígérte részvételét 96 országból.

A vasárnapig tartó rendezvény teljes egészét a pénzügyi és gazdasági világválságnak szentelik a részvevők. A fórum munkacsoportokban bonyolítja le tanácskozásainak nagy részét. A két fő kérdés, amelyet boncolgatni fognak: hogyan lehetséges úrrá lenni a válságon, s miként kerülhető el annak megismétlődése.

Ezenkívül elemzik a válság okait, megvizsgálják, milyen intézkedésekkel javítható meg hosszú távon a világ pénzügyi, energetikai és más rendszereinek irányítása. Megvitatják, milyen szerepet játsszék az állam a gazdaságban, és szó lesz a globális klímaváltozásról, annak hatásairól, illetve a folyamat kézben tartásának lehetőségeiről is. Ven Csia-pao (Wen Jiabao) kínai miniszterelnök elismerte a fórumon, hogy hazáját nagymértékben sújtja a gazdasági és pénzügyi világválság.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.