TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A tavalyi év első tizenegy hónapjában az építőipari termelés volumene 6,2 százalékkal volt alacsonyabb, mint 2007 azonos időszakában, 2008 novemberében a kiigazítatlan adatok alapján 3,4 százalékkal, munkanaptényezővel kiigazítva 4,5 százalékkal volt magasabb a termelés, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

A közlemény szerint novemberben szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva a termelés 1,2 százalékkal haladta meg az előző havit.

A KSH adatai alapján a két építményfőcsoport termelése novemberben ellentétesen alakult: az épületek építésének volumene 14 százalékkal csökkent, az egyéb építmények építéséé pedig 27,8 százalékkal magasabb volt az előző évinél. A növekedés a rendkívül alacsony bázis mellett néhány, autópálya- és közműépítésen végzett nagy értékű munkának köszönhető.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.