2012. október 1. 13:25

2012 októberétől újabb női taggal bővült a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. felsővezetése. A szakterületén kiemelkedő munkát végző Sallai Linda termékfejlesztési és kockázatvállalási vezérigazgató-helyettesként folytatja munkáját, olvasható a cég közleményében.

Sallai Linda (28) a biztosítótársaság alapítása óta járul hozzá a cég sikereihez. 2007 szeptemberében aktuáriusként csatlakozott a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-hez, amely pozícióban az aktuáriusi feladatok - díjkalkulációk, tartalékszámítások, PSZÁF jelentések, üzleti tervek készítése – ellátása mellett a termékfejlesztési terület munkáját is segítette. Később termékfejlesztési osztályvezetőként, majd 2011 júliusa óta termékfejlesztési igazgatóként felelt a társaságnál megvalósuló termékfejlesztések stratégiai tervezéséért, a munkafolyamatok koordinálásáért, a partnerekkel történő egyeztetésekért, a termékek bevezetéséért, utánkövetéséért.

Sallai Linda tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdasági Karán végezte, diplomája megszerzését követően a Premium Magánnyugdíjpénztárnál helyezkedett el, termékmenedzserként.

A szakember tárgyalási szinten beszél angolul. Szabadidejét szívesen tölti barátaival, hobbija az utazás, valamint a sport – leginkább a jóga és a TRX.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.