2012. október 1. 13:25

2012 októberétől újabb női taggal bővült a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. felsővezetése. A szakterületén kiemelkedő munkát végző Sallai Linda termékfejlesztési és kockázatvállalási vezérigazgató-helyettesként folytatja munkáját, olvasható a cég közleményében.

Sallai Linda (28) a biztosítótársaság alapítása óta járul hozzá a cég sikereihez. 2007 szeptemberében aktuáriusként csatlakozott a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-hez, amely pozícióban az aktuáriusi feladatok - díjkalkulációk, tartalékszámítások, PSZÁF jelentések, üzleti tervek készítése – ellátása mellett a termékfejlesztési terület munkáját is segítette. Később termékfejlesztési osztályvezetőként, majd 2011 júliusa óta termékfejlesztési igazgatóként felelt a társaságnál megvalósuló termékfejlesztések stratégiai tervezéséért, a munkafolyamatok koordinálásáért, a partnerekkel történő egyeztetésekért, a termékek bevezetéséért, utánkövetéséért.

Sallai Linda tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdasági Karán végezte, diplomája megszerzését követően a Premium Magánnyugdíjpénztárnál helyezkedett el, termékmenedzserként.

A szakember tárgyalási szinten beszél angolul. Szabadidejét szívesen tölti barátaival, hobbija az utazás, valamint a sport – leginkább a jóga és a TRX.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.