TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A kínai Shanghai Feilo Acoustics CO, Ltd. LED-lámpákat gyártó üzemet épít Sárospatakon, a 30 millió eurós beruházás előkészítéséről pénteken írt alá szándéknyilatkozatot Zhuang Shena'n a kínai cég vezérigazgatója, Aros János, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város polgármestere és Hörcsik Richárd a térség országgyűlési képviselője.

A kínai társaság a kormány és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) támogatásával 13 hektáros területen építi fel sárospataki gyárát, amely kezdetben mintegy négyszáz embernek ad munkát - hangzott el a pénteki rendezvényen.

Hörcsik Richárd közölte: május 21-én a kínai befektetővel sikeres tárgyalást folytatott a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, ahol Magyar Levente államtitkár a beruházás támogatásáról biztosította a kínai partnert, ennek eredményeként dokumentálhatták pénteken a beruházásról szóló nyilatkozatot.

A képviselő azt is elmondta: ezzel egy történelmi lehetőséget kap Sárospatak és Zemplén, a több mint négyszáz új munkahellyel egy 21. századi modern elektronikai technológia honosodik meg a térségben.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.