TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Uniós csatlakozást követően nálunk is hatályosak lesznek a közösségben január 1-én elfogadott szabályok. Ezek szerint egyszerűsödik az áfaköteles termékek számlázása.

A Világgazdaság cikke szerint az új szabályozás alapján elég lesz egyetlen európai szabályrendszert figyelembe venni a kereskedőknek. Ez pedig független lehet attól, hogy a termék vagy szolgáltatás értékesítése után hol kellene a forgalmi adót fizetni.

Az Uniós direktíva rögzíti ugyanakkor azokat a kötelező elemeket, amely érvényessé tesz egy számlát. A szabályok szerint lehetséges lesz az elektronikus számlák használata is, és szabadon megválasztható lesz a számlák tárolási helye és módja - írja a Világgazdaság.

Kapcsolódó anyagok
Áfa-csökkentés és a francia nemzeti öntudat
Szigorodik a becsléssel megállapítható áfa levonás
Kevés kereskedő nyeli le az áfaemelést

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.