1p

Vagy eszünk, vagy megfagyunk – nagyon sok szegény magyar család ilyen kilátásokkal készül a télre, derült ki az ATV riportjából.

Miközben jelentősen emelkedik az energia ára Magyarországon, folyamatosan drágulnak az egyéb fűtéshez szükséges anyagok is. Ezzel együtt pedig egyre többeknek jelent komoly terhet felkészülni a hideg hónapokra, számolt be az ATV Híradója.

Az ország szegények lakta vidékein sokan vannak, akik azt mondják, hogy a legrosszabbra kell készülniük. A csatorna hírműsora talált olyan családot, ahol egy bontott házból származó néhány gerenda jelenti az összes téli tüzelőt.

A reménytelen helyzetbe került családok abban bíznak, hogy az önkormányzatok, vagy az állam az idén is biztosít nekik tüzelőt, de azt is tudják, hogy az kevés lesz a téli időszakra. A szegények lakta területeken sokan vannak, akiknek egyelőre elképzelésük sincs, hogy mivel oldják meg a házaik fűtését.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!