<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Svédország és Finnország májusban hoz közös döntést a csatlakozási kérelemről.

A NATO-tagság a legjobb megoldás Finnország biztonsága szempontjából – állapította meg kedden a finn parlament védelmi bizottsága a kormányzat biztonságpolitikai elemzéséhez fűzött állásfoglalásában.

Petteri Orpo, a testület elnöke az állásfoglalás ismertetésekor a Yle közszolgálati televízió szerint hangsúlyozta, hogy Oroszország ukrajnai hadműveletével a biztonságpolitikai helyzet radikálisan megváltozott – írja az MTI.

Sauli Niinistö finn elnök csütörtökön szeretné ismertetni saját álláspontját az ország lehetséges NATO-csatlakozását illetően. Az Iltalehti című helyi lap szerint Sanna Marin miniszterelnök is aznap kíván nyilatkozni az ügyben. 

Svédország és Finnország a tervek szerint most, májusban hoz összehangolt döntést a NATO-csatlakozási kérelméről, reagálva az Ukrajna elleni orosz hadműveletre. A NATO főtitkára a múlt héten Brüsszelben biztosította a két országot arról, hogy felvételük gyorsan megvalósulhat. A két skandináv ország csatlakozását mindazonáltal minden NATO-tagállamnak jóvá kell hagynia.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.