1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az RTL Klub híradójának birtokába került minisztériumi levélben az is szerepel, hogy akár 14 ezer kórházi ágyon ápolhatnak koronavírusos betegeket, ez csaknem 3 és fél ezerrel több, mint amennyien most kapnak ellátást.

Mint arról beszámoltunk, újabb rekord dőlt meg az elmúlt huszonnégy órában: már 10 652 koronavírusos beteget ápolnak a kórházakban, közülük 1273-an vannak lélegeztetőgépen. Az RTL Klub híradója szerint azonban még ennél is rosszabb lehet a helyzet. Ezt egy belső minisztériumi tájékoztatóra alapozzák, amely 14 ezer kórházi ággyal és napi 250, vagy annál is több elhunyttal számol. Az nem derült ki az adásban, hogy ez a helyzet mikor, illetve milyen esetben következhet be, és milyen hosszú ideig tarthat.

Az rtl-esek birtokába került másik belső levél szerint pedig a Heim Pál Gyermekkórház is fogadhat - a gyermekellátás folyamatos biztosítása mellett, a szabad kapacitásai függvényében - légzéstámogatást vagy intenzív lélegeztetést igénylő koronavírusos betegeket 25, egyéni mérlegeléssel pedig 35 éves korig.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!