<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A brit hírszerzés szerint Oroszországnak kényelmetlen ütemben fogynak a legénység nélküli légi járművei.

Oroszország valószínűleg hiányt szenved a megfelelő felderítő, legénység nélküli légi járművekből (UAV), amelyeket jellemzően arra használnak, hogy azonosítsák a harci repülőgépekkel vagy a tüzérséggel támadandó célpontokat - közölte korábbi jelentésében a brit védelmi minisztérium.

Ha Oroszország továbbra is a jelenlegi ütemben veszíti el az UAV-kat, az orosz erők hírszerzési, felderítési-felderítési képessége tovább romlik, negatívan befolyásolva a műveleti hatékonyságot. A brit közlemény emellett kitért arra is, hogy a hiány egyik oka az lehet, hogy a szankciók miatt csökkenhetett Oroszország gyártókapacitása.

(Reuters)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.