<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hiába van csatárhiány a katalán sztárcsapatnál, Coutinhót így is inkább lepasszolják. Egykori csapatkapitányának hívó szava dönthetett abban, hova igazolt.

Az idény végéig az Aston Villa labdarúgócsapatát erősíti Philippe Coutinho. Az FC Barcelona brazilja kölcsönszerződéssel került a birminghami klubhoz, amely az idény végén véglegesen is megszerezheti őt. Az Aston Villa jelenleg a 13. helyen szerénykedik az angol bajnokságban.

Coutinho 2018-ban szerződött a Barcelonához, klubrekordot jelentő, a becslések szerint 160 millió eurós áron, de nem tudott maradandót alkotni, korábban már a Bayern Münchennek is kölcsönadta a katalán klub. A hírek szerint idény végén a birmighami csapat 18 millió euróért le is igazolhatja a játékost, aki talán a Premier League-ben újra megtalálja korábbi világverő formáját.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.