<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Előbb a BL-döntő, most meg ez...

Oroszország nem vehet részt idén az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében - jelentette be pénteken az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU).

Az ukrán, a svéd, a dán, a holland, a litván és a norvég közmédia követelte az EBU-ból, hogy tiltsa el Oroszországot a részvételtől, Finnország pedig pénteken egyenesen azzal fenyegetőzött, hogy bojkottálja a fesztivált, ha engedélyezik az orosz indulást.  

Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, amely a világ egyik legjelentősebb televíziós eseménye, május 14-én tartják az olaszországi Torinóban. Oroszország 1994 óta 23 alkalommal indult versenyben, amelyet 2008-ban meg is nyert.

Nem ez volt az egyetlen dolog, amivel az oroszokat a héten sújtották. Azon túl, hogy az EU, a britek és az USA is számos szankciót léptetett életbe, az UEFA elvette a BL-döntő rendezési jogát Szentpétervártól.

További információk a témában:

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.