<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Szerintük érdemi szakmai konzultáció nélkül született meg az új törvény.  

A Magyar Ügyvédi Kamara az új kata-törvényt jogi szempontból aggályosnak, vállalkozások százezreit ellehetetlenítőnek tartja, ezért tisztelettel kéri a Köztársasági Elnök Asszonyt, hogy azt jelen formájában ne írja alá, áll a kamara közleményében.

Hozzáteszik:  a év közbeni változást generáló törvény - amely az ügyvédi hivatást gyakorlókat és az általuk képviselt állampolgárok, mikro-, kis- és középvállalkozások százezreit érinti - érdemi szakmai konzultáció nélkül született meg, így sérti a jogbiztonság követelményét.

Az elfogadott törvény az adózók és a jogkeresők terheit - a felkészülést megnehezítő tevő határidővel - ugrásszerűen növeli, a pártfogó ügyvédi és a kirendelt védői munka pénzügyi feltételeinek ellehetetlenítésével veszélyezteti a joghoz való hozzáférést, írják.
 
Ahogy eddig mindig, úgy a Magyar Ügyvédi Kamara most is nyitott a szakmai konzultációra annak érdekében, hogy a jogszabály a jogos szakmai és társadalmi elvárások mentén mielőbb módosításra kerüljön, áll a közleményben.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.