<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Épp karácsony este bejegyezték a Megoldás Mozgalom nevű politikai pártot, a milliárdos vállalkozó új szervezetét.

A Magyar Nemzet  című lap a Bíróság.hu adatbázisában vette észre, hogy megtörtént az aktus. A MEMO rövidítéssel jelölt szerveződés elnöke Gattyán György, alelnökei pedig a Teqball két alapítója, Huszár Viktor és Borsányi Gábor, valamint Bajusz Krisztina ügyvéd - írta a 24.hu.

Még mindig nem tudni pontosan, hogy valójában mi a célja Gattyán Györgynek (fotó: Dockler Holding)
Még mindig nem tudni pontosan, hogy valójában mi a célja Gattyán Györgynek (fotó: Dockler Holding)

A portál emlékeztetett: Gattyán György milliárdos vállalkozó novemberben beszélt először arról, hogy 2022-ben elindulna az országgyűlési választásokon. Pártja nevét nem sokkal később, december 17-én el is árulta az ATV-ben és hivatalossá tette indulását is.

A pártot Gattyán legnagyobb cége, a Docler Holding székházába jegyezték be, a X. kerületi Expo térre. A Bíróság.hu-n olvasható leírás szerint a Megoldás Mozgalom célja, hogy a magyar állampolgárok számára vonzó, a mai idők kihívásának megfelelő, kormányképes polgári alternatívát nyújtson, működésével ösztönözze a magyar állampolgárok nemzeti és kulturális identitásának megerősödését, politikai aktivitását.

A pártnak egyelőre weblapja és e-mail-címe sincs, ugyanakkor óriásplakát-kampányában már a második verzió fut.