<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		
mfor.hu

Melyből nem maradt ki az ellenzék ekézése sem.

Kedden késő este a kormány 

benyújtotta a törvényjavaslatot a parlamentnek a koronavírus-okozta veszélyhelyzet megszüntetéséről.

Amikor ezt megszavazzák, hatályát veszti a koronavírus elleni védekezésről szóló 2020. évi XII. törvény.

Mivel ez a törvény sarkalatosnak minősül, elfogadásához az országgyűlési képviselők kétharmadának „igen” szavazata szükséges.

A javaslat indoklásában Semjén nem mulaszt el odaszúrni a magyr krmány kritikusainak, mint írja:

Magyarország veszélyhelyzeti intézkedéseivel szemben a kezdetektől fogva példátlan, összehangolt politikai kampány és hisztériakeltés zajlott hazánk határain belül és kívül. Bár az alaptalan támadások szerencsére nem befolyásolták a járványügyi védekezés sikerét, történelmi felelősséget viselnek mindazok, akik a küzdelem legnehezebb időszakában kérdőjelezték meg a rendkívüli intézkedéseket és próbálták meg aláásni a kormányzati döntések legitimitását.

Mint ismert, Varga Judit igazságügyi miniszter kedd délután június 20-át nevezte meg a veszélyhelyzet lehetséges végének. Orbán Viktor május közepén beszélt először arról, hogy véget vetne a rendeleti kormányzásnak.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.