<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Összeszámolták a 2021-es koronavírus-számokat, ez az eredmény.

18 percenként belehalt valaki a koronavírus szövődményeibe Magyarországon 2021-ben – számolta ki az RTL Híradó. Az rtl.hu portálra felkerült cikk szerint összesen csaknem 30 ezer áldozata volt a járványnak tavaly itthon – ez háromszorosa a 2020-as adatoknak.

A portál szerint a kormány által sokáig mintának tartott Ausztriában eközben negyedennyien haltak bele a vírus szövődményeibe. Ott egy embert átlagosan 13-szor teszteltek tavaly, nálunk viszont 3 emberből mindössze kettőt, és őket is csak egyszer.

(Kép: depositphotos.com)(Kép: depositphotos.com)

Az oxfordi egyetem módszerével számolt, úgynevezett szigorúsági index alapján 2020-ban még Magyarországon voltak keményebb lezárások a járvány miatt. 2021-ben azonban ez megfordult, jelenleg már fele annyira sem szigorúak a szabályok itthon, mint Ausztriában – tette hozzá a lap, kiemelve, hogy a szigor mellett az elvégzett tesztek számában is érzékelhető volt a különbség: itthon 2021-ben hat és fél millió, addig Ausztriában 120 millió covid-tesztet végeztek el.

Falus András immonológus a híradó kérdésére elsősorban azzal magyarázta a halálozások számában tapasztalt jelentős különbséget, hogy az egészségügy és a magyarok egészsége is sokkal rosszabb állapotban van, mint Ausztriában.

(rtl.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.