<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

5,7 millió forintért kellett az NMHH vezetőinek szállást és ellátást biztosítani. Bodrogi Gyulának Inárcson van elegáns szálloda-kúriája.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak (NMHH) idén 40,7 milliárd forintból kell működnie, de ebből a pénzből sikerült a médiahatóság vezetőinek rendezett tréning szállás és vendéglátás költségeit kigazdálkodni. A médiahatóság üvegzseb szerződéseiből ugyanis kiderült, hogy ebből a célból 5,7 millió forintos megbízási szerződést kötöttek a BK Szállodaüzemeltető Kft.-vel a szeptember 14.- november 4-e közötti időszakra.

Az inárcsi székhelyű BK Szállodaüzemeltető tulajdonosa a Bodrogi Kúria Szállodaipari Kft., amelynek pedig Bodrogi Gyula színművész és a fia, Bodrogi Ádám a tulajdonosai. A cég ügyvezetője a színész fia. Az inárcsi szálloda-kúria valóban gyönyörű.

Impozáns építészeti arculatával, igényesen kialakított belső tereivel, klasszikus és modern stílusú, minden igényt kielégítő szobáival, wellness szolgáltatásaival, rendezvénytermeivel és éttermével méltó helyszínül szolgál a pihenni vágyó pároknak, családoknak és céges vendégeknek egyaránt

- szól a négycsillagos Bodrogi kúria bemutatkozása.

A BK Szállodaüzemeltető már régi partnere az NMHH-nak, hsiezn 2020-ban is őket bízták meg a szállás és a vendéglátás biztosításával, igaz, akkor még csak 5,3 millió forintról szólt a szerződés. Találomra megnéztük, hogy a Mindenszentek hétvégéjére mennyibe kerülne egy éjszaka egy főre a kúriába félpanzióval: 24 ezer forintba. A szállodaüzemeltető cégnek amúgy a Covid miatt rossz éve volt 2020-ban: a 266 millió forintos árbevétel csak 31,4 millió forintos veszteséghez volt elég. Ellenben még a járvány előtt 441 millió forintos forgalom és 45,5 millió forintos nyereség jött össze. Viszont a Bodrogi Kúria Szállodaipari Kft. 2020-ban is prímán működött, hiszen 84 millió forint árbevételt könyveltek el, a profit pedig 29,4 millió forint lett.

hirdetés

Bodrogi Gyula színész legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy a kormány által agyontámogatott vadászati világkiállítás nagyköveteként népszerűsítette a vadászatot.

Ha utazásról vagy üdülésről van szó, akkor igazán hűséges a megszokott üzleti partnereihez az NMHH. Lapunk írta meg, hogy szociálisan rászoruló dolgozóiknak évről évre kedvezményes árú pihenést biztosítanak luxusszállodákban. Ezek közül az egyik az alsópáhoki Kolping Hotel. 

A Kolping Hotel Kft.-vel éves 21 millió forintos maximum kerettel kötött szerződést az NMHH. Az üdülési lehetőség nem alanyi jogon jár, annak odaítéléséről az NMHH-n belül működő szociális bizottság dönt. Évente a hatóság munkatársainak legfeljebb a 7,5 százaléka tud üdülni családjával a hotelben

- válaszolta korábban lapunknak a hatóság.

Szerencsére az NMHH-nak a jövőben sem kell megszorításoktól tartania, hiszen 2022-ben 47,8 milliárd forint közpént szánnak a médiahatóság közérdekű feladataira.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.