TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Zsigó Róbert az október 1-jén hivatalba lépő új család-és ifjúságügyi tárca nélküli miniszter, Novák Katalin munkáját segíti majd.

Orbán Viktor a múlt szombat esti tv-interjújában jelentette be, hogy kormányát új taggal bővíti, Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, a Fidesz alelnöke lép előre, s lesz október elsejétől a családokért felelős tárca nélküli miniszter lesz. Döntését a miniszterelnök a családok életszínvonalának megvédésével indokolta.

Tegnapi parlamenti meghallgatásán Novák már be is lengette minden idők legnagyobb otthomteremtési programját - alig két nappal azt követően, hogy Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke azt javasolta, 0 százalékos kamatozású hitellel segítsék az új, zöld otthonok építését és vásárlását. 

A leendő miniszter parlamenti meghallgatásán ugyanakkor arra is fény derült, hogy munkáját egy új államtitkár segítené, Zsigó Róbert személyében - számolt be az ATV-hu -, ezt maga Novák jelentette be.

Zsigó Róbert 1998 óta Baja és térsége egyéni országgyűlési képviselője, 2010 és 2014 között Baja polgármestere, 2014. június 15-től a pedig a földművelésügyi tárca élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára volt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.