<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Egyszeri alkalom: minden olvasónk számára megnyitjuk Klub-rendezvényünket.

Június 10-én, csütörtökön Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Orbán Viktor gazdasági tanácsadója lesz a vendégünk élő, online közvetített műsorunkban, melybe ezúttal az előfizetéssel még nem rendelkező olvasóink is bekapcsolódhatnak. Mivel a 15:30-kor kezdődő műsor interaktív, bárki felteheti kérdését előzetesen e-mailben (klasszisklub@privatbankar.hu) vagy az adás alatt írásban.

Parragh László, az MKIK elnökeParragh László, az MKIK elnöke

A kormány álláspontja szerint "legyőztük a harmadik hullámot", így egy sor korlátozó intézkedés vált okafogyottá. A lakosság oltással rendelkező részének az élete könnyebbé vált tehát, de mi a helyzet a vállalkozásokkal? Azokat mennyire ütötte meg a járvány miatt kialakult gazdasági válság, róluk is elmondható-e, hogy túlélték a pandémiát, vagy a leginkább kitetteket csak fokozatosan lehet lekapcsolni a "lélegeztőgépről", amit az állami támogatások, adókedvezmények jelentenek? Milyen további könnyítésekre számíthatnak a cégek az államtól? Ezekrre a kérdésekre várjuk az MKIK elnökének válaszát, mint ahogy az oktatással kapcsolatos ügyekben is kérni fogjuk az iskolai rendszer átalakításában aktív tanácsadói szerepet játszó Parragh László véleményét.

Természetesen nem maradhat ki a kamarai hozzájárulás sem, az évi 5000 forint ma is sok vállallozót bosszant, mert nem látják, mire megy el a pénz. Mivel a jövőben az MKIK-hoz kerül minden ezzel kapcsolatos teendő, Itt az alkalom, hogy a kamara elnöke meggyőzze hallgatóságunkat, hogy jó helyre megy a hozzájárulás.

Csütörtöki adásunkra ezen a linken tud regisztrálni.

Klasszis Klub rendezvényeink korábbi vendégei voltak: Bod Péter Ákos egyetemi tanár, a jegybank volt elnöke Káncz Csaba külpolitikai szakértő társaságában, Lantos Gabriella, egészségügyi szakértő: „Tömeggyilkosság lenne napi 500 fölé 'engedni' a halottak számát", valamint Dávid Ferenc közgazdász, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének volt főtitkára, a DK tanácsadója: "Elképesztő vesztese a járványnak a nyugdíjas társadalom".

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.