2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

Egyszeri alkalom: minden olvasónk számára megnyitjuk Klub-rendezvényünket.

Június 10-én, csütörtökön Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Orbán Viktor gazdasági tanácsadója lesz a vendégünk élő, online közvetített műsorunkban, melybe ezúttal az előfizetéssel még nem rendelkező olvasóink is bekapcsolódhatnak. Mivel a 15:30-kor kezdődő műsor interaktív, bárki felteheti kérdését előzetesen e-mailben (klasszisklub@privatbankar.hu) vagy az adás alatt írásban.

Parragh László, az MKIK elnökeParragh László, az MKIK elnöke

A kormány álláspontja szerint "legyőztük a harmadik hullámot", így egy sor korlátozó intézkedés vált okafogyottá. A lakosság oltással rendelkező részének az élete könnyebbé vált tehát, de mi a helyzet a vállalkozásokkal? Azokat mennyire ütötte meg a járvány miatt kialakult gazdasági válság, róluk is elmondható-e, hogy túlélték a pandémiát, vagy a leginkább kitetteket csak fokozatosan lehet lekapcsolni a "lélegeztőgépről", amit az állami támogatások, adókedvezmények jelentenek? Milyen további könnyítésekre számíthatnak a cégek az államtól? Ezekrre a kérdésekre várjuk az MKIK elnökének válaszát, mint ahogy az oktatással kapcsolatos ügyekben is kérni fogjuk az iskolai rendszer átalakításában aktív tanácsadói szerepet játszó Parragh László véleményét.

Természetesen nem maradhat ki a kamarai hozzájárulás sem, az évi 5000 forint ma is sok vállallozót bosszant, mert nem látják, mire megy el a pénz. Mivel a jövőben az MKIK-hoz kerül minden ezzel kapcsolatos teendő, Itt az alkalom, hogy a kamara elnöke meggyőzze hallgatóságunkat, hogy jó helyre megy a hozzájárulás.

Csütörtöki adásunkra ezen a linken tud regisztrálni.

Klasszis Klub rendezvényeink korábbi vendégei voltak: Bod Péter Ákos egyetemi tanár, a jegybank volt elnöke Káncz Csaba külpolitikai szakértő társaságában, Lantos Gabriella, egészségügyi szakértő: „Tömeggyilkosság lenne napi 500 fölé 'engedni' a halottak számát", valamint Dávid Ferenc közgazdász, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének volt főtitkára, a DK tanácsadója: "Elképesztő vesztese a járványnak a nyugdíjas társadalom".

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.