1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A magyar kormányfő támogatásáról biztosította a volt amerikai elnököt, akire – ha elítélik – akár húsz év börtönbüntetés is várhat.

Soha ne adja fel! Ezt üzente a Twitteren Orbán Viktor Donald Trumpnak. Annak kapcsán, hogy a volt amerikai elnököt azzal vádolják, minősített, nukleáris titkokat tartalmazó iratokat tárolt a floridai házában, amelyeket a Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) ügynökei foglaltak le. A vád szerint ezeket a dokumentumokat Trump a bukása után kicsempészte a Fehér Házból, ezzel nemzetbiztonsági veszélynek kitéve az egész Egyesült Államokat – hiszen nem elég, hogy eltüntette őket, de ráadásul olyan helyen is tárolta azokat, hogy szó szerint bárki hozzájuk férhetett.

Orbán Twitter-bejegyzése szerint Trump „nemes harcot vív”, hogy azonban ezt mire értette, az nem derül ki. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!