<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Összesen hat ember nem magyar állampolgár többé.

A Magyar Közlönyben megjelent határozatok szerint a köztársasági elnök összesen hat ember állampolgárságának "visszavonással történő megszüntetéséről" döntött.

Az ungvári születésű Rohmanyuk Olekszander (névmódosítás előtti neve: Rohmanyuk Olekszander Jurijovics) és a zbarazsi születésű Mokra Katalin (névmódosítás előtti neve: Mokra Katerina Andrijivna mellett minden bizonnyal egy kétgyerekes család jutott erre a sorsra, egy határozat rendelkezik ugyanis Skirko Marjan (névmódosítás előtti neve: Skirko Marjan Mikolajovics), Skirko Márija, született: Romanyuk Márija (névmódostás előtti neve: Skirko Márija Iványivna), valamint A 2009-es és 2011-es születésű Skirko Alexender, illetve Skirko Vitalij állampolgárságának visszavonásáról.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.