<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

15 milliárd forintot fordítanak a Fővárosi Önkormányzat és cégeinek dolgozói béremelésére.

24 ezer fővárosi dolgozónak emeljük a bérét átlagosan 15 százalékkal - közölte Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook-oldalán.

Ma arról döntöttek a Főváros Közgyűlés ülésén, hogy a kormányzati elvonások és a járvány hatásai ellenére is, 15 milliárd forintot biztosítanak a Fővárosi Önkormányzat és cégeinek dolgozói béremelésére. A rég nem látott magasságokban járó infláció ellenére is, mindez jelentős reálbér emelést jelent - tette hozzá.

Karácsony Gergely egyúttal kiemelte: a szociális, a kulturális és a köznevelési területen dolgozók béremeléséről a kormány által megígért állami kompenzáció felül valósítják meg a béremelést. 

 


 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.