2018. július 27. 07:33

Cáfolta, hogy indulna a polgármesteri posztért Szegeden

A Figyelő című lap legfrissebb számában arról ír, hogy Lázár János volt miniszter Szegeden indulna a polgármesteri helyért. Lázár a Facebook-oldalán egy képpel reagált az értesülésre, amelyen ez a szöveg olvasható: Warning Fake News - azaz Vigyázat Álhír.

Lázár János Lázár János

A parlamenti képviselő kísérőszöveggel is ellátta a képet.

"A Figyelő című újság megírta, hogy Szeged polgármesteri székére pályázom. Úgy látszik, a nagy meleg megártott néhányaknak."

 

Lázár tehát egyértelműen cáfolta a lap állításait. A Figyelőt másfél éve vette át Schmidt Mária történész, a Terror Háza múzeum főigazgatója, a kormány kultúrpolitikájának egyik hangadója, Orbán feltétlen híve (bár egy időben kegyvesztett volt). Az egykor nívós szakmai lapot kormánypárti kiadvánnyá alakító Schmidt és Lázár viszonya nem volt konfliktusmentes, a Sorsok Háza projekt miatt több ütközésük is volt az előző ciklusban.

A hetilap értesüléséről tegnap az ATV kérdezte meg Lázár stábját, ahonnan azt a választ kapták, hogy "úgy tűnik, a nagy meleget néhányan rosszul viselik".

Szegeden Botka László jelenleg a polgármester. Botka a legutóbbi választási kampányban egy ideig a szocialisták kormányfő-jelöltje volt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.