TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. június 12. 10:50
mfor.hu

Arról, hogy visszatérhet-e a normális munkamenethez a hazai egészségügy.

Eredetileg szerdára ígérték az egészségügyet érintő legfontosabb döntés bejelentését, ám az Emberi Erőforrások Minisztériumának tegnapi tájékoztatása szerint végül pénteken hozzák nyilvánosságra, visszatérhet-e az egészségügyi ellátás rendszere a járvány előtti keretekhez.

Frissítés 12:14:
A várt bejelentés ezúttal is elmaradt. Hogy miről volt szó, arról ebben a cikkünkben számoltunk be.

Kiírás szerint ma is 11-kor indul az operatív törzs sajtótájékoztatója, ahol a fentebb említett bejelentésre lehet számítani. Persze biztosra menni sose lehet. Élő adás:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 221 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 292 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 623 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.