<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Gyömrő és Mende között a főút mellett egy a gerincvezetékből leágazó csonk eddig ismeretlen okból megrongálódott szombaton - késő este sikerült is megszüntetni a gázömlést.

Megszüntették a gázömlést a gázszolgáltató munkatársai a 31-es főút mellett, Gyömrő és Mende között, a 34. kilométer közelében, ahol megrongálódott egy gázcsonk - közölte a katasztrófavédelem szombaton késő este.

A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett ötven méteres sugarú körben lezárták a környéket. Elterelték a forgalmat a 31-es főút érintett szakaszáról is.

A gázömlés helyszíne a Katasztrófavédelem térképénA gázömlés helyszíne a Katasztrófavédelem térképén

A fővárosi katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett a helyszínen, és megállapította, hogy a gáz, amely lakott területen kívül áramlott ki a szabadba, nem jelentett veszélyt a környezetre. Korábban azt is jelezték: az eset a gázellátásban sem okozott  fennakadást.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.