<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Jövő héten mindent megtudunk erről.

„Legkésőbb a jövő héten” – ezt mondta Gulyás Gergely a HírTV-nek adott és az index.hu által idézett interjúban arra a kérdésre, hogy meddig döntenek a Magyarországon érvényben lévő üzemanyag- és élelmiszerárstopról, valamint a kamatstopról. A miniszter hozzáfűzte: minél tovább szeretnék fenntartani az árstopokat, mert a mostani gazdasági helyzetben ez sokaknak nagy segítséget jelent. 

Választ várnak a kormánytól a fuvarozók is. Fotó: PixabayVálaszt várnak a kormánytól a fuvarozók is. Fotó: Pixabay

A portál utalt arra, hogy ugyanebben a témában csütörtökön megszólaltak az üzemanyagpiac érintettjei is, akik viszont azt mondták: szerintük itt lenne az ideje annak, hogy teljesen feloldják a benzinárstopot.

Arról, hogy miért nem támogatták az uniós gázársapka ötletét, Gulyás Gergely azt mondta: szerintük ennek a lépésnek csak olyan terméknél van értelme, amelyet Európa is elő tudna állítani. Ez a gáz esetén nincs így, ezért szerinte egy ilyen lépés gyakorlatilag egy gázra kivetett szankció lenne. 

Az interjú más részeiben a miniszter az ismert kormányzati álláspontot ecsetelte az Európai Parlamentnek a magyarországi jogállamisággal összefüggő határozatáról.
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.