2019. július 31. 10:30

A kormány kitart Trócsányi László biztosi jelölése mellett.

Négyszemközti talállozóra kerül sor holnap Brüsszelben Orbán Viktor miniszterelnök és Ursula von der Leyen európai bizottsági elnök között - jelentette be a mai Kormányinfón Gulyás Gergely. A miniszter hangsúlyozta, a magyar kormány nagy bizalommal van az új bizottsági elnök iránt, remélik, hogy minden uniós tagállam érdekében végzi majd munkáját.

Kérdésre Gulyás elmondta, hogy a kormány kitart Trócsányi László volt igazságügyi miniszter biztosi jelölése mellett, erről is szó lesz a holnapi találkozón.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.