<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A független képviselő szerint elképesztő körmények között egedélyezték a kínai és az orosz oltóanyagokat.

"Feljelentést tettem hivatali visszaélés és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt az eddig eltitkolt, de kiperelt -és szerencsére amatőr módon kisatírozott dokumentumok alapján" - írta a független képviselő a Facebook-oldalán.

Mint megjegyzi: a papírok a kínai és az orosz oltóanyagok engedélyezésének elképesztő körülményeiről szólnak. 


Ahogy arról december végén portálunk is beszámolt, egy meg nem nevezett személy segítségével a képviselő megfejtette a keleti vakcinákról szóló dokumentumok átsatírozott részeinek a tartalmát. Hadházy akkor azt mondta, a kormány gyakorlatilag orosz rulettet játszott a Szputnyik beszerzésekor. Szerinte a kínai oltások esetében még a Szputnyiknál is rosszabb a helyzet, ott dokumentumok sem voltak. A politikus szerint nem maradhat el az ügyben érintettek felelősségrevonása, mert több százezer ember életével játszottak.
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.