2018. május 23. 15:36

Másfél órára rövidül a kérdezz-felelek.

A választások, illetve a kormányalakítás miatt szünetelt a kormányinfó, a közvélemény csak a hírekből értesülhetett az országot érintő aktuális ügyekről. Igaz, kormányülés nem volt ebben az időszakban, a leköszönő kormány ügyintézővé vált, az új még nem kezdte el a munkáját.

Gulyás Gergely új kihívás elé néz Gulyás Gergely új kihívás elé néz

Mindennek azonban holnaptól vége: az mfor információja szerint csütörtökön 11-kor újraindulnak a kormányinfók. Ezeket azonban már nem Lázár János vezeti, ő - állítása szerint saját kérésére - nem kapott új kormányzati megbízást. A show-t mostantól Gulyás Gergelynek, a Miniszterelnökséget vezető miniszternek kell bemutatnia. A szót továbbra is Kovács Zoltán kormányszóvivő adja meg az újságíróknak.

Lázár alatt az eseményt élőben közvetítő csatornák nézői, hallgatói hozzászokhattak ahhoz, hogy a miniszter többet tesz hozzá a kormányinfóhoz: nem csak tájékoztat a kormánydöntésekről, de időnként személyes véleményével is fűszerezi azokat. Vagy szópárbajra áll ki az újságírókkal, belemegy bármilyen vitába.

Gulyás Gergelyt nem ismerjük erről az oldaláról, kérdés, hogy képes lesz-e pótolni ebbéli minőségében Lázárt. Azt viszont tudjuk, hogy a kormányinfó másfél óráig tart, vagyis vége azoknak az időknek, amikor akár három órán keresztül is záporozhattak a kérdések a miniszterhez.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.