<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Szentkirályi Alexandra tette közzé, hogy milyen intézkedésekkel küzd a kormány az energiaárak elszállásának hatásai ellen.

A 7 pontba szedett intézkedések közül a legtöbb nem újdonság, a kormányszóvivő ugyanis a családok megsegítésére tett intézkedések között a rezsicsökkentést, a tűzifaprogramot, a barnaszénprogramot, illetve az árstopokat sorolja fel Facebook-bejegyzésében.

Érdekesebb olvasmány a vállalkozásoknak szánt 3 pont, hiszen ezek még el nem fogadott intézkedéseket is előrevetítenek:

  • lesz az energiaintenzív termelő kis- és közepes vállalkozásokat támogató, több mint kétszázmilliárdos program, amelyben termelő vállalatokat támogatunk az energiaköltségük részbeni átvállalásával és energiamegtakarítást eredményező beruházások támogatásával,
  • lesz gyármentő program, és
  • a szolgáltató szektor számára lesz új munkahelyvédelmi akcióterv is.

A kormányszóvivő természetesen hozzátette, hogy mindenért a szanckiók a hibásak, ezek megszünetésével "az árak rögtön megfeleződnének, és az infláció is csökkenne"

.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.