2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Karácsony Gergely főpolgármestert támogatja a Momentum a jövő évi önkormányzati választásokon - jelentette be csütörtök délelőtt Gelencsér Ferenc a párt elnöke.

Gelencsér úgy fogalmazott, hogy Karácsony rászolgált a Momentum támogatására, hiszen ellenszélben folyamatosan fejleszti Budapestet. A pártelnök megjegyezte, hogy fontos és jó közös eredményeik vannak, ugyanakkor sok vitás kérdés van még közöttük, de a cél az, hogy egy irányba menjenek.

Soha nem rejtettük véka alá: rengeteg vitánk van, de ez jó

- mondta Donáth Anna. Szerinte a jó együttműködés viszi előre a várost. Donáth elmondta, hogy a vitáiknak van közös alapja, Karácsony Gergely támogatása pedig nem háttéralku kérdése, hanem értékalapú együttműködés folytatása.

Karácsony Gergely folytatná a munkát. Fotó: Bánkuti András
Karácsony Gergely folytatná a munkát. Fotó: Bánkuti András

"Egyedül egy kérdés van: ki mit hajlandó feladni azért, hogy a szabad város szabad maradhasson" - mondta Donáth.

Karácsony a sajtótájékoztatón jelezte, hogy kölcsönös támogatásról van szó. "A Momentum nagyon fontost része a fővárosi koalíciónak" - mondta, hozzátéve, hogy tényleg vannak vitáik. A főpolgármester azzal zárta beszédét, hogy a Momentum mellett minden más párt támogatottságára szükség van ahhoz, hogy meg tudják tartani az eddigi politikai eredményeket.

(hvg)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!